رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در حکمی دکتر بهنام مهدوی، عضو هیأت علمی گروه شیمی را به عنوان “سرپرست آزمایشگاه مرکزی دانشگاه” منصوب کرد.

متن حکم بدین شرح است:

با سلام

نظر به مراتب تعهد و تخصص جناب عالی و با توجه به مصوبه یازدهم از هفتمین نشست هیات امنای ابلاغ شده در تاریخ ۱۳۹۶/۷/۲۴ در خصوص تصویب اساسنامه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست آزمایشگاه مرکزی دانشگاه  به مدت دو سال تعیین می گردید. امید است در سایه همکاری و تعامل با سایر همکاران در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه موفق و مؤید باشید.

بدون شک توسعه آزمایشگاه مرکزی، در جهت بهره وری و استفاده موثر از توانایی های سخت افزاری، تجهیزاتی و نرم افزاری دانشگاه سهم بسیار چشمگیری در ارتقاء وضعیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه خواهد داشت.

دکتر علی اصغر مولوی

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری

همچنین دکتر مولوی در نامه ای از مساعی و تلاش های دکتر ریحانه صباغ زاده، رئیس سابق آزمایشگاه مرکزی تقدیر کرد.

متن این نامه به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر صباغ زاده

مدیر محترم مرکز رشد، توسعه و انتقال فناوری

با سلام؛

بی تردید مجموعه ی دستاوردها و پیشرفت های هر سازمان در سایه ی روحیه ی همبستگی و تعهد مدیران و سایر کارکنان میسر می گردد.

بر خود فرض می دانم از مساعی و تلاش های سرکار عالی در مدت خدمت در سمت ریاست آزمایشگاه مرکزی که به نحو احسن و شایسته امور را به انجام رساندید؛ قدردانی و تشکر نمایم و دوام توفیقات شما را از درگاه خداوند متعال آرزومندم.

دکتر علی اصغر مولوی

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری