رئیس دانشگاه در حکمی آقای سیدمحمدمهدی شبیری را به عنوان سرپرست اداره خدمات عمومی” دانشگاه  منصوب کرذ.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای سیدمحمدمهدی شبیری

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم به سمت “سرپرست اداره خدمات عمومی” دانشگاه  منصوب می شوید.

بنابراین هماهنگی کامل با معاون محترم اداری و مالی و مدیر محترم امور اداری و پشتیبانی، رعایت قوانین و مقررات اداری و موازین شرعی،  توجه ویژه به حفظ کرامت انسانی، برنامه ریزی و ارائه پیشنهاد جهت ارتقاء خدمات نسبت به گذشته، نظارت دقیق بر امور بالاخص در حوزه هایی که امکان صرفه جویی در بیت المال وجود دارد، ارتباط موثر با مدیریت های دیگر دانشگاه، عمل به راهبردهای اسناد بالادستی از جمله «سند دانشگاه اسلامی» و تشویق کارکنان مسئولیت شناس و متعهد آن حوزه، مورد انتظار اینجانب است.

توفیق روزافزون جناب‌عالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

با امید به توفیقات الهی
محمد علی زنگنه اسدی