با حکم رئیس دانشگاه، مهندس عباس نصرآبادی،عضو هیات علمی گروه آموزشی مکاترونیک به عنوان “سرپرست دبیرخانه هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی”  دانشگاه  منصوب شد.
متن حکم بدین شرح است:
جناب آقای مهندس عباس نصرآبادی
عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی مکاترونیک دانشگاه

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم به عنوان “سرپرست دبیرخانه هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی”  دانشگاه  منصوب می گردید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری جامعه دانشگاهی و منابع انسانی حوزه مربوط تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را برای تحقق سیاست‌های اصلی در توسعه فضای مطلوب اداری و اجرایی دانشگاهیان و پیشرفت همه جانبه علم و فناوری  به کار گیرید

توفیق روزافزون جناب‌ عالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

محمد علی زنگنه اسدی

سرپرست دانشگاه