انتصاب سرپرست مدیریت توسعه و تحصیلات تکمیلی
با حکم سرپرست دانشگاه، دکتر بهنام مهدوی، عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی شیمی به عنوان “سرپرست مدیریت توسعه و تحصیلات تکمیلی”  دانشگاه  منصوب شد.
متن حکم بدین شرح است:
جناب آقای دکتر بهنام مهدوی
عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی شیمی دانشگاه

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی و با عنایت به پیشنهاد سرپرست محترم حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به شماره نامه ۳۵۶۹۳  مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۴ به موجب این حکم به سمت “سرپرست مدیریت توسعه و تحصیلات تکمیلی”  دانشگاه  منصوب می شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری جامعه دانشگاهی و منابع انسانی حوزه مربوط تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را برای تحقق سیاست‌های اصلی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در اعتلای تحصیلات تکمیلی مبتنی بر آموزش پژوهش محور و سوق دادن پایان نامه ها به سمت نیازهای تحقیقاتی جامعه و پیشرفت همه جانبه علم و فناوری بکار گیرید.

توفیق روزافزون جناب‌ عالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

دکتر محمد علی زنگنه اسدی

سرپرست دانشگاه