رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در حکمی، سرکار خانم دکتر فاطمه صادقی فر، عضو محترم هیأت علمی گروه زیست شناسی را به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی منصوب کرد.

متن حکم بدین شرح است:

سرکار خانم دکتر فاطمه صادقی فر

عضو محترم هیأت علمی گروه زیست شناسی

با سلام؛

احتراماً با عنایت به استعفای جناب آقای دکتر حسن صیانتی از سمت معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، ضمن قدردانی از زحمات و خدمات ایشان در زمان تصدیمسئولیت مذکور، به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه تعیین می گردید. امید است با توکل به عنایت الهی و رعایت اصول قانون مداری و منشور اخلاقی، اعتدال گرایی، رعایت صرفه و صلاح دانشگاه و همدلی و همکاری کارکنان محترم دانشگاه و واحدهای ذیربط، در خدمت به فرهنگ جامعه دانشگاه و بویژه دانشجویان عزیز موفق و پیروز باشید.

انتظار می رود با تکیه بر روحیه خدمتگزاری و در سایه مدیریتی صمیمانه بر پایه ارزشهای اسلامی، فعالیت های خود را بر محور تعامل و احترام به جامعه دانشگاهی، تسهیل و روان سازی امور و افزایش بهره وری براساس شرح وظایف آن معاونت اجرا نمایید. از خداوند متعال توفیقات روزافزون شما را در اجرای این مسؤولیت خطیر آرزومندم.

دکتر علی اصغر مولوی

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری