انتصاب مدیرگروه ریاضی محض

با حکم رئیس دانشگاه، دکتر مهدی وطن دوست عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی ریاضی محض دانشگاه به عنوان “مدیر گروه آموزشی ریاضی محض” منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر مهدی وطن دوست
عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی ریاضی محض دانشگاه

با سلام

عطف به پیشنهاد مندرج در نامه شماره ۴۶۲۷۴ مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۲۶ رئیس محترم دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر  به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت یک سال به سمت مدیر گروه آموزشی ریاضی محض” دانشکده مذکور منصوب می گردید. انتظار می رود با اهتمام و جدیت کافی در راستای تحقق سند دانشگاه اسلامی و با توجه به نقاط قوت گروه به موضوعات زیر توجه ویژه مبذول دارید. ضمناً آیین‌نامه مربوط به وظایف و اختیارات مدیر گروه جهت اطلاع و اقدام لازم به پیوست می‌باشد.

• افزایش تولیدات علمی و پژوهش های کاربردی و مسأله محور درآمدزا مبتنی بر توان اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی؛
  • تأکید بر آموزش مهارت محور و کارآفرین و ایجاد رشته های نوین نیازمحور با همکاری سایر گروه ها در دانشگاه؛
  • توجه ویژه به رفتار و اخلاق حرفه ای و فردی در دانشجویان با تاکید بر نظم، انتقادپذیری، پرسشگری و ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس در دانشجویان؛
  • ترغیب اعضای هیات علمی به راهنمایی، مشاوره و نظارت بر سنوات تحصیلی دانشجویان، به منظور منطقی نمودن سنوات مقاطع مختلف؛
  • برنامه ریزی در زمینه حضور تمام وقت، تکمیل ساعات موظف اعضای هیات علمی و توزیع آن در طول هفته؛

توفیق روزافزون جناب‌عالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال خواستارم.

محمد علی زنگنه اسدی

انتصاب Û² معاون Ùˆ رئیس جدید حوزه ریاست بنیاد مستضعفان?۱Í@f