دکتر علی اصغر مولوی، سرپرست دانشگاه در حکمی  ضمن تقدیر و تشکر از زحمات جناب آقای علی زرقانی در دورۀ تصدی مدیریت اداری و پشتیبانی دانشگاه، ایشان را به سمت “مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری و بهره وری دانشگاه” منصوب کرد.

متن این حکم بدین شرح است:

همکار گرامی جناب آقای علی زرقانی

با سلام و دعای خیر؛

ضمن تقدیر و تشکر از زحمات جناب عالی در دورۀ تصدی مدیریت اداری و پشتیبانی دانشگاه و نظر به تعهد و تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی، به موجب این ابلاغ تا پایان دورۀ خدمت ۳۰ساله  به سمت “مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری و بهره وری دانشگاه” منصوب می شوید.

امید است با اتکال به عنایات خداوند متعال و در سایۀ توجهات حضرت ولی عصر (عج) ، ضمن رعایت جوانب شرعی قوانین و مقررات و بهره گیری از سرمایه های انسانی متخصص و ارزشمند، در انجام امور محوله موفق و پیروز باشید.

به یقین انجام برنامه ریزی های ساختاری بودجه ای در دانشگاه، تدوین نظام بودجه ریزی سالیانه و نظارت بر حسن انجام آن توسط کلیه واحدهای مربوطه بر مبنای روان سازی امور از جمله اقدامات ماندگار شما خواهد بود. از خداوند متعال توفیق روزافزون جناب عالی را در راه خدمت شایسته به جامعۀ دانشگاهی خواهانم.

دکتر علی اصغر مولوی

سرپرست دانشگاه