رئیس دانشگاه در حکمی دکتر حمیدرضا اویسی، عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد و پلیمر را به عنوان “مدیر پژوهشی” دانشگاه منصوب کرد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر حمیدرضا اویسی

عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی مواد و پلیمر

با سلام

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و سوابق ارزنده جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و به پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری، ضمن حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان “مدیر پژوهشی” دانشگاه به مدت دو سال منصوب می‌گردید. امید است با اتکال به عنایات خداوند متعال و همکاری اعضای محترم هیات علمی دانشگاه و به کارگیری تمامی ظرفیت‌های موجود نرم افزاری و سخت افزاری زمینه لازم را در جهت افزایش سهم تولید علم،  توجه به پژوهش های کاربردی و حل مسائل منطقه ای و ملی، کیفی‌سازی امور پژوهشی، نظارت بر طرحهای پژوهشی، تاکید بر رعایت اخلاق پژوهشی و افزایش ارتباطات بین‌المللی در دانشگاه فراهم آورید. شایسته است اقدامات خود را مبتنی بر برنامه ریزی، پایش فعالیت های پژوهشی دانشگاه و براساس خرد جمعی تنظیم و اجرا نمایید.

توفیقات روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر علی اصغر مولوی

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری