طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه، دکتر مهدی زنگنه عضو هیات علمی گروه جغرافیا وبرنامه ریزی شهری و روستایی به عنوان “مدیر گروه آموزشی جغرافیا و برنامه ریزی شهری و روستایی” منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر مهدی زنگنه
عضو محترم گروه جغرافیا وبرنامه ریزی شهری و روستایی

با سلام

عطف به پیشنهاد مندرج در نامه شماره ۴۹۳۱۴ مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۰ رئیس دانشکده جغرافیا به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت یک سال به سمت مدیر گروه آموزشی جغرافیا و برنامه ریزی شهری و روستایی” دانشکده مذکور منصوب می گردید. انتظار می رود با اهتمام و جدیت کافی در راستای تحقق سند دانشگاه اسلامی و با توجه به نقاط قوت گروه به موضوعات زیر توجه ویژه مبذول دارید. ضمناً آیین‌نامه مربوط به وظایف و اختیارات مدیر گروه جهت اطلاع و اقدام لازم به پیوست می‌باشد.

۱- افزایش تولیدات علمی و پژوهش های کاربردی و مسأله محور درآمدزا مبتنی بر توان اعضای هیات علمی و دانشجویان؛

۲- تأکید بر آموزش مهارت محور و کارآفرین و ایجاد رشته های نوین نیازمحور با همکاری سایر گروه ها در دانشگاه؛

۳- توجه ویژه به رفتار و اخلاق حرفه ای و فردی در دانشجویان با تاکید بر نظم، انتقادپذیری، پرسشگری و ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس در دانشجویان؛

۴- ترغیب اعضای هیات علمی به نظارت بر سنوات تحصیلی دانشجویان، به منظور منطقی نمودن سنوات مقاطع مختلف؛

۵- برنامه ریزی در زمینه حضور تمام وقت، تکمیل ساعات موظف کلیه اعضای هیات علمی و توزیع آن در طول هفته؛

توفیق روزافزون جناب‌عالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال خواستارم.

محمد علی زنگنه اسدی