طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه دکتر حمید حیدرزاده درزی به عنوان مدیر گروه مهندسی شیمی”  منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر حمید حیدرزاده درزی
مدیر محترم گروه آموزشی مهندسی شیمی

با سلام

بازگشت به نامه شماره ۲۱۵۳۶ مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۲۷ رئیس محترم دانشکده مهندسی نفت و پتروشیمی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، از تاریخ اتمام حکم قبلی به مدت یک سال دیگر به سمت مدیریت گروه مهندسی شیمی” دانشکده مذکور ابقاء می گردید. انتظار می رود با اهتمام و جدیت کافی در راستای برنامه راهبردی دانشگاه نسبت به برنامه ریزی، توسعه و پیشبرد اهداف گروه گام هایی مؤثری بردارید. ضروری است با توجه به نقاط قوت گروه به موضوعات زیر توجه ویژه مبذول دارید. ضمناً آیین‌نامه مربوط به وظایف و اختیارات مدیر گروه جهت اطلاع و اقدام لازم به پیوست می‌باشد.

۱- افزایش تولیدات علمی با کیفیت گروه با تکیه بر توان اعضای هیات علمی و دانشجویان؛

۲- ایجاد رشته گرایش های نوین نیاز محور بویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی با همکاری سایر گروه ها در دانشگاه؛

۳- توجه ویژه به رفتار و اخلاق حرفه ای و فردی در دانشجویان با تاکید بر رعایت نظم و مقررات، ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس در دانشجویان؛

۴- ترغیب اعضای هیات علمی به نظارت بر سنوات تحصیلی دانشجویان، به منظور منطقی نمودن سنوات مقاطع مختلف؛

۵- برنامه ریزی در جهت تکمیل ساعات موظف کلیه اعضای هیات علمی و توزیع ساعات در طول هفته؛

توفیقات روزافزون شما در پیشبرد هرچه بهتر امور گروه و ایفای نقش در ارتقای سطح علمی دانشگاه را از درگاه احدیت خواهانم.

با امید به توفیقات الهی
محمد علی زنگنه اسدی