با حکم رئیس دانشگاه،سرکار خانم دکتر سیده سمیه خاتمی سبزواری، عضو هیات علمی گروه آموزشی معارف اسلامی دانشگاه به عنوان “مشاور سرپرست دانشگاه در امور بانوان” منصوب شد.
متن حکم بدین شرح است:
سرکار خانم دکتر سیده سمیه خاتمی سبزواری
عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی معارف اسلامی دانشگاه

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند سرکار عالی، به موجب این حکم به سمت “مشاور سرپرست دانشگاه در امور بانوان” منصوب می شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری جامعه دانشگاهی و منابع انسانی حوزه های مختلف دانشگاه تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را برای تحقق سیاست‌های اصلی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در اعتلای سطح علمی، فرهنگی، اجتماعی و پیشرفت همه جانبه علم و فناوری دانشگاه بکار گیرید.

توفیق روزافزون سرکارعالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

محمد علی زنگنه اسدی

سرپرست دانشگاه