با حکم رئیس دانشگاه، دکتر محمدابراهیم حاجی آبادی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق به عنوان “مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهش و فناوری و عضو حقیقی شورای دانشگاه” منصوب شد.

حکم متن بدین شرح است:

جناب آقای دکتر محمدابراهیم حاجی آبادی
عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی در حوزه پژوهش و فناوری، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی  به سمت “مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهش و فناوری و عضو حقیقی شورای دانشگاه” منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و تحت توجهات حضرت ولی عصر(عج) و رهنمودهای مقام معظم رهبری مدظله العالی، با برنامه ریزی دقیق، تعامل سازنده با مدیران و معاونان دانشگاه، بهره‌مندی از توان اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، همفکری صاحب‌نظران در داخل و خارج از دانشگاه و شرکت فعال در شوراهای دانشگاه و پژوهش و فناوری، اهداف و سیاست‌های دانشگاه در زمینه پژوهش، فناوری و امور دانش بنیان و تکمیل زنجیره ی علم تا ثروت محقق گردد.

توفیق روزافزون جناب‌عالی را در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

با امید به توفیقات الهی
محمد علی زنگنه اسدی