اهم فعالیت های مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه حکیم سبزواری (آذرماه ۱۴۰۰ تا اسفندماه ۱۴۰۲):

– راه اندازی مرکز کارآفرینی و نوآوری در آذرماه ۱۴۰۰ همراه با طراحی ساختار سازمانی، شرح وظایف و فعالیت ها (تهیه ۱۴ شیوه نامه)

– برگزاری بیش از ۱۰۰ رویداد نوآوری در قالب:

برگزاری ۳۳ بازدید علمی تخصصی کارآفرینی از مراکز صنعتی و فناوری

برگزاری ۷ مسابقه مهارت محور، ۲۱ کارگاه مهارتی، ۶ نشست و سمینار علمی-تخصصی

برگزاری ۲ رویداد و ۴ پیش رویداد چالش فناوری (موتورهای الکتریکی، بازیافت باطله های صنعتی)

برگزاری ۵ بوتکمپ کارآفرینی (حقوقی، گردشگری سبز، ریخته گری، خشت باغانه، حقوق کسب و کار)

برگزاری  ۳۹ دورهمی کسب و کار (داستان های موفقیت یا انحلال کسب و کار با طعم تجربه)

-برگزاری طرح هر ورودی یک کلاس در مرکز کارآفرینی ( بیش از ۶۰ کلاس درس و ارائه برنامه های مرکز کارآفرینی و ترویج فرهنگ کارآفرینی)

– برگزاری ۳ ترم درس آموزشی کارآفرینی با حضور بیش از ۴۰۰ دانشجو با حضور اساتید مطرح کشوری و صاحبان صنایع شهرستان به عنوان مدرس و منتور. برگزاری ۳ جشنواره کارآفرینی بعنوان پایان ترم درس و دریافت بیش از ۳۵ ایده نوآور از تیم های شرکت کننده

-برگزاری دوره مهارتی مدیریت کسب و کار (MBA) با ۲۲۰ ساعت آموزش و برگزاری دوره توسعه فردی و مهارت های نرم با ۹۰ ساعت آموزش

-ارایه بیش از ۴۵۰ نفر ساعت مشاوره کسب و کار برای مخاطبان به صورت حضوری

– برگزاری ویژه برنامه های هفته جهانی کارآفرینی در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با بیش از ۱۶ عنوان برنامه (کارآفرینی بانوان، کارآفرینی اجتماعی، بازارچه دستاوردهای دانشجویی، تقدیر از کارآفرینان برتر شهرستان، …)

-تعاملات درون سازمانی و اجرای برنامه های مشترک با دانشکده ها و گروه های آموزشی، مدیریت فرهنگی (انجمن های علمی و کانون های فرهنگی)، مرکز آموزش آزاد، دفتر نهاد رهبری، و …

– تعاملات برون سازمانی با ۹ سازمان شهرستان و انعقاد تفاهم نامه همکاری با خانه صنعت، معدن و تجارت سبزوار و اداره آموزش و پرورش

– جذب ۲۱  تیم دانشجویی در قالب هسته نوآور و راه اندازی دفتر ایده پردازی دانشکده علوم انسانی

– کسب عنوان مرکز کارآفرینی برتر استان خراسان در سال ۱۴۰۱

– تولید محتوا و مستند سازی از فعالیت ها (تهیه گزارش های متعدد شش ماهه، یکساله و دوساله فعالیت های مرکز، کلیپ های معرفی برنامه و …)

– طراحی و اقدامات اولیه جهت راه اندازی مراکز نوآوری تخصصی یا شرکتی (الکتروموتور، ساختمان، ict، فولاد) و تدوین زنجیره های کسب و کار (پسته، سیمان، …)

– راه اندازی کانال های ارتباطی شامل مرکز شامل سایت (www.hsu.ac.ir/ent-inn)، و کانال های فضای مجازی (ایتا hsu_ent_inn1، تلگرام hsu_karafarini، اینستاگرام hsu_ent_inn)

-جذب بخش قابل توجه هزینه ها (بیش از ۳ میلیارد ریال) از بودجه های اختصاصی وزارت علوم و اسپانسر

لینک گزارش مبسوط عملکرد مرکز کارآفرینی و نوآوری سال ۱۴۰۲: (https://cloud.hsu.ac.ir/s/XGYYYHn5g5eajc3)

لینک گزارش مبسوط عملکرد مرکز کارآفرینی و نوآوری در سال ۱۴۰۱: (https://cloud.hsu.ac.ir/s/t32Kqs4DBPB37Rd)