اولین جشنواره ملی دانشگاهی حمیدرضا الداغی “شهید غیرت” اوایل آذرماه امسال در دانشگاه حکیم سبزواری برپا می شود.

دبیر اجرایی اولین جشنواره ملی دانشگاهی شهید غیرت روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: این جشنواره ملی با محوریت شعر و رویداد رسانه ای با مشارکت نهادهای فرهنگی شهرستان و۳۰ دانشگاه کشوربرگزار می شود.

دکتر موسی حکیمی صدر افزود: مضامین اصلی این جشنواره، غیرت و مفاهیم نزدیک به عفاف و حجاب است که آثار هنری مختلفی در این قالب به جشنواره ارسال شده است.

دبیر اجرایی این جشنواره و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تصریح کرد: تاکنون۱۵۰ اثر هنری در حوزه های مختلف شعر، ادبیات داستانی، نقاشی، پوستر و پادکست به این جشنواره ارسال شده است و همچنان پذیرش آثار ادامه دارد.

دکتر حکیمی صدر با بیان اینکه جوایز ارزنده ای برای آثار برگزیده جشنواره درنظر گرفته شده، گفت: ۱۵ داور فرهنگی شاخص کار داوری آثار را در بخش های مختلف جشنواره بر عهده دارند و زمان داوری آثار دهه پایانی ماه جاری است.

وی اظهار داشت: چهار آذر آیین گشایش جشنواره ملی دانشگاهی شهید غیرت و هشتم آذر آیین پایانی آن است که تقدیر از آثار برگزیده با حضور خانواده شهید و برخی چهره های فرهنگی کشور و حضور در مزار شهید برخی از برنامه های این جشنواره است.