به همت دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه، بازدید و جلسه ای در روز دوشنبه ۲۸ آذرماه، با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و تعدادی از اعضای هیات علمی از شرکت فولاد خراسان برگزار و طرفین به بحث تبادل نظر پیرامون چگونگی افزایش همکاری های دانشگاه و این شرکت پرداختند.

در این جلسه آقای دکتر حاجی اعلام کردند دانشگاه حکیم سبزواری در راستای رسالت‌های ملی خود آمادگی دارد تا از تمامی ظرفیت‌های خود اعم از اعضای هیئت علمی توانمند، پژوهشگران پسا دکترا و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای ارتقای بهره‌وری و توان فنی شرکت فولاد استفاده نماید. مدیران شرکت فولاد نیز ضمن استقبال از این رویکرد، به ارتباط بیشتر شرکت فولاد با دانشگاه تاکید کردند.

همچنین علاوه بر جلسه هم اندیشی، بازدیدی از بخش‌های مختلف مجتمع انجام شد و در آن کارخانه‌های گندله‌سازی، تولید آهن اسفنجی، فولاد سازی، تولید میلگرد و واحد تولید اکسیژن بازدید کردند.