به همت معاونت علمی بسیج دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضا سپاه برگزار شد.
این بازدید که با عنوان «از راهیان بهشت تا راهیان پیشرفت» در تاریخ ۲۳ آذرماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد، با هماهنگی بسیج دانشجویی و اعضای محترم هیئت علمی گروه مکانیک و هوافضا به وقوع پیوست.

این امر ابتدا با زیارت مزار شهدای دفاع مقدس در بهشت زهرا س همچون سرداران بزرگ چمران، تهرانی مقدم، صیاد شیرازی و دیگر عزیزان مدافع وطن که در راه عقیده خود جان دادند شروع گشت و در ادامه، بازدید از پارک ملی هوافضا واقع در غرب تهران انجام شد.

در خلال بازدید از پارک ملی هوافضا و آشنایی دانشجویان با دستاورد های نیروی هوافضا سپاه که در ۵ حوزه به نمایش گذاشته شد، جلسه خصوصی با حضور سردار حاجی‌زاده فرمانده محترم هوافضای سپاه تشکیل شد که ایشان ضمن بیان پیشرفت‌های موجود، توصیه‌ و رهنمود های زیادی به دانشجویان داشتند.
در ادامه، دکتر دادرسی عضو هیئت علمی گروه مکانیک ، ضمن ابلاغ سلام گرم مردم دیار سربداران و دانشجویان و اساتید دانشگاه حکیم سبزواری، از ایشان خواستند که در حد امکان در تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه های گروه مهندسی مکانیک و هوافضا، دانشگاه حکیم را یاری کرده و مساعدت نمایند.
ایشان نیز در این زمینه قول مساعدت و همکاری دادند.