بازدید جمعی از دانشگاهیان از نمایشگاه توانمندی های رسانه سبزوار

نمایشگاه توانمندی های رسانه سبزوار چهارشنبه شب ۲۹ بهمن ماه مورد بازدید ریاست و جمعی از مسئولان دانشگاه قرار گرفت.

دکتر جواد حدادنیا در گفتگو با خبرنگاران و نمایندگان رسانه های گروهی، ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این نمایشگاه، رسانه ها را به عنوان پل ارتباطی میان مردم و مسئولان، دارای جایگاهی برجسته دانست و با اشاره به نقش مهم خبرنگاران به عنوان ناظران جامعه در تمامی سطوح، ابراز امیدواری کرد که برپایی این نمایشگاه به عنوان نقطه عطفی در کار خبر و اطلاع رسانی در سبزوار تلقی گردد و با نکته سنجی، دقت نظر و سرعت عمل که شاخصه مطبوعات و رسانه های گروهی است، بسیاری از مشکلات و گره های جامعه مرتفع گردد.

رئیس دانشگاه همچنین افزود:

” اگر همواره از سبزوار به عنوان شهر دانش و علم و فرهنگ یاد می کنیم، از رسانه ها نیز انتظار می رود با تحلیل محتوا و تحقیق و پژوهش و اشاعه و بسط آن در بین آحاد مردم، این امر را به فعلیت درآورده و به نوعی نیروی محرکه رشد و توسعه شهرستان باشند.”

دکتر حدادنیا برپایی این نمایشگاه را شایسته سبزوار دانست و ابراز امیدواری کرد که با مساعدت مسئولان امر در سال های آتی در ابعادی گسترده تر و بهتر برگزار شده و آمادگی دانشگاه حکیم سبزواری را جهت هر گونه همکاری در این زمینه اعلام داشت.

×××

گزارش تصویری بازدید ریاست دانشگاه از نمایشگاه توانمندی های رسانه سبزوار

.

Picture 2 028 Picture 2 049(FILEminimizer) Picture 2 108(FILEminimizer)