بازدید معاون اداری و مالی وزارت علوم از دانشگاه حکیم سبزواری

معاون اداری، مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طی بازدید از دانشگاه حکیم، بهره وری مطلوب و استفاده بهینه از پتانسیل موجود و استعانت از کمک های مردمی و خیرین نیکوکار را، راهگشای مشکلات و تنگناهای مالی دانشگاه ها برشمرد.

IMG_3654   IMG_3661   IMG_3665

.

صبح روز دوشنبه ۸ دیماه، آقای دکتر محمد حسین امید، معاون اداری، مالی و مدیر منابع وزارت علوم، در نشستی با مسئولان و مدیران دانشگاه حکیم، با ابراز رضایت از توانمندی ها، زیرساخت ها و ساماندهی مطلوب در این دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که با یاری گرفتن از کمک های مردمی و خیرین شهرستان، بتوان بسیاری از موانع و مشکلات دانشگاه ها را برطرف ساخت.

IMG_3718   IMG_3793

.

دکتر امید با اشاره به حدود ۳ میلیون متر مربع پروژه های نیمه تمام که در حال حاضر فقط در سطح آموزش عالی کشور به واسطه تنگناهای مالی دولت معطل مانده اند، افزود:

” این مقدار پروژه نیمه تمام، هزینه ای بالغ بر ۴ یا ۵ هزار میلیارد تومان نیاز دارد و اتمام آنها نیز با توجه به منابع تخصیص یافته شاید در حدود ۲۰ سال طول بکشد آن هم به شرطی که پروژه ای دیگر کلید نخورد و تنها راهکار برون رفت از این مشکلات، مدیریت دقیق و کارشناسی شده‌ی منابع، افزایش بهره وری، استفاده بهینه از پتانسیل و توانایی های موجود و در کنار آن استعانت و یاری گرفتن از کمک های مردمی و خیرین نیکوکار شهرستان و انجمن هایی مانند انجمن فارغ التحصیلان قدیمی دانشگاه هاست، کاری که در بسیاری از دانشگاه های کشور انجام شده و نتیجه مطلوبی نیز در بر داشته است.”

رئیس کمیته خیرین وزارت علوم همچنین با اشاره به مردم فرهنگ دوست و مؤمن سبزوار با پیشینه تاریخی چندین هزار ساله که از اولین شهرهای شیعه نشین دوره صدر اسلام نیز محسوب می گردند، سهم اندک کمک های مردمی و خیرین این شهرستان را در یاری رساندن به دانشگاه ها یادآور شد و اضافه کرد:

IMG_3869   IMG_3882

.

” در حالیکه با توجه به وضعیت کنونی کشور، ورود نیروهای مردمی و کمک های آنان در امر آموزش و پژوهش، چیزی از جهاد در راه خدا کمتر نیست، این انتظار به حق در خصوص مردم مؤمن سبزوار، بیشتر جلوه می کند و امیدواریم که خیرین، نهادها و مسئولانی که دغدغه رشد و تعالی کشور را دارند به کمک دانشگاه ها بیایند و در این امر خیر مشارکت نمایند.”

دکتر امید با یادآوری هفته پژوهش و فناوری، ادامه داد:

” در حالیکه مطابق برنامه ها بایستی ۱۵ درصد از اعتبارات هر دانشگاه صرف امر تحقیق و پژوهش شود، این درصد در حال حاضر چیزی در حدود ۳ تا ۴ درصد است که امید است در برنامه ششم توسعه به رقم واقعی آن نزدیک شویم.”

IMG_3901

مدیر منابع وزارت علوم، ایجاد شرکت های دانش بنیان، تولید و انتقال فناوری و علم را به بخش های مختلف جامعه و صنعت و ثروت آفرینی از این راه را از مهمترین اصول زیربنایی دانشگاه های نسل سوم برشمرد.

IMG_3810

.

بازدید از پروژه های عمرانی، آزمایشگاه ها و ساختمان های دانشگاه، حضور بر سر مزار شهدای گمنام و جلسه مشترک با مسئولان و هیإت رئیسه دانشگاه از دیگر برنامه های معاون محترم اداری، مالی وزارت علوم بود.