معاون امور آموزش عالی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور صبح امروز و پس از نشست با رئیس و هیات رئیسه از دانشگاه حکیم سبزواری بازدید کرد
مهندس نوری خواه در این بازدید از معاونت های مختلف دانشگاه، کتابخانه مرکزی، دانشکده ها و فضاهای در دست احداث و در حال بهره‌برداری دانشگاه بازدید کرد.
در این بازدید دکتر حدادنیا ریاست دانشگاه ، با برشمردن برخی مسائل و مشکلات به خصوص در زمینه های بودجه و تشکیلات و هزینه های عمرانی و تجهیزاتی ، به نقش موثر و لزوم همراهی همه جانبه سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای حل این مشکلات اشاره کردند .
. مهندس نوری خواه نیز این دیدار و در صحبت هایی جامع با تاکید بر وجود این مشکلات در سایر دانشگاه ها ، به ایراد راهکارها و توصیه هایی در این خصوص پرداختند .
ایشان همچنین در صحبتهای خود با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت های بخش بر همکاریهای و مساعدت لازم از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با دانشگاه ها تاکید کردند.
SONY DSC
صفحه اینستاگرام رسمی خبرگزاری دانشجو                                              عضویت در صفحه رسمی اینستاگرام اخبار دانشگاه حکیم سبزواری