مدیر روابط عمومی و حوزه ریاست دانشگاه حکیم سبزواری از برگزاری نشست روسای دانشگاه های منطقه ۹ کشور با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم و اعضای هیأت جذب استانی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر امین کوشکی با اعلام این خبر گفت: این نشست به منظور تبادل تجارب و اقدامات و در راستای همگرایی در خصوص جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه های منطقه ۹ کشور با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین دکتر خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر محمد خلج امیر حسینی رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم برگزار خواهد شد.

وی افزود: نشست روسای دانشگاه های منطقه ۹ کشور روز پنجشنه ۱۸ خردادماه به میزبانی حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

گفتنی است براساس تقسیم بندی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشگاه های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و سمنان جز منطقه ۹ کشور محسوب می شوند.