سالن همایش بین المللی بیهقی، بزرگترین و مدرن ترین سالن کنفرانس غرب خراسان با حضور قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری و مدیرکل طرح های عمرانی وزارت علوم در  دانشگاه حکیم سبزواری افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی این طرح روز چهارشنبه با حضور دکتر محمد سعید تسلیمی، قائم مقام وزیر علوم، دکتر رخشانی مهر مدیرکل طرح های عمرانی وزارت علوم و جمعی از مسئولان شهرستان  افتتاح  شد. مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه در حاشیه این آیین گفت: در مراسم امروز سالن همایش بین المللی بیهقی به عنوان بزرگترین و مدرن ترین سالن کنفرانس غرب خراسان با ظرفیت ۱۳۰ نفر افتتاح شد.

دکتر حسن دلبری زیربنای این  سالن  را  ۶۰۰متر عنوان کرد و افزود: سالن همایش بین المللی بیهقی با بودجه ای معادل نوزده میلیارد و پانصد میلیون ریال به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به تجهیز ۲۵ روزه این سالن تصریح کرد: فضاسازی مدرن و تجهیز به مدرن ترین فناوری ها و تکنولوژی های روز دنیا از جمله نورپردازی، ویدئو کنفرانس، صوت و تصویر از ویژگی های سالن همایش بین المللی بیهقی است.

IMG_3542 IMG_3550 IMG_3641 IMG_3635 IMG_3630