آیین افتتاح زمین تنیس سردارشهید سلیمانی دانشگاه حکیم سبزواری با حضور دکتر علی دوست مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، دکتر خواجوی دبیر کل فدراسیون ورزش های دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران و رئیس و مسئولین دانشگاه برگزار شد.

رییس دانشگاه حکیم سبزواری در این آیین ضمن تکريم و بزرگداشت مقام شامخ شهيد سرافراز ايران اسلامي سردار شهید حاج قاسم سلیمانی،اظهار داشت گفت: دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان یکی از دانشگاه های مطرح شرق کشور در حوزه علوم ورزشی  ظرفیت های زیادی دارد.

دکتر محمدعلی زنگنه اسدی افزود: وجود دانشکده مستقل علوم ورزشی و رشته های تحصیلات تکمیلی تا مقطع دکتری از مهمترین ارکان ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری است.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری اظهار داشت: سرمایه گذاری در مقوله ورزش یک سرمایه گذاری ارزشمند محسوب می شود.

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در این مراسم با اشاره به اقدامات پیش روی این سازمان گفت: اولین هدف گذاری توسعه اماکن ورزشی ویژه دختران در فضای دانشگاهای کشور است.

دکترعلی‌دوست افزود: گام دوم احداث فضاهای ورزشی در مجاورت خوابگاههای دانشجویی است که با استقبال بیشتر دانشجویان روبرو شده است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه های سازمان در راستای توسعه فضاهای ورزشی،  تغییر کاربری اماکن بدون استفاده  دانشگاهها به فضاهای ورزشی است که در این  صورت   اداره تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان تجهیزات و حمایت های لازم را انجام می دهد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: این مجموعه ورزشی شامل دو زمین تنیس است که با مساحت ۱۳۰۰ مترمربع و اعتبار ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال ساخته شده است.

وی ادامه داد: مساحت فضای ورزشی دانشگاه‌ حکیم سبزواری۱۳ هزارمتر مربع و سرانه ورزشی برای هر دانشجو در این دانشگاه یک و شش دهم متر است .

گفتنی است در حاشیه سفر مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و دبیر کل فدراسیون ورزش های دانشگاهی کشور  هیات ورزش های دانشگاه های شهرستان سبزوار آغاز بکار کرد.