با همراهی خیرین علم و سلامت دستگاه ونتیلاتور رسپینا P1 – AKP برای بیماران بیمارستان واسعی سبزوار خریداری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری این دستگاه به قیمت تقریبی ۲۰۰ میلیون تومان با جمع آوری کمک های مردمی توسط دانشگاه حکیم سبزواری و موسسه خیریه بیمارستان واسعی سبزوار خریداری شد.

گفتنی است این نخستین دستگاه خریداری شده از این نوع می باشد و برای کمک به بیماران تنفسی مخصوصا بیماران مبتلا به کرونا چند دستگاه دیگر از این نوع مورد نیاز است که همراهی خیرین در این راه قطعاً به نجات بیماران و رفع هرچه سریع‌تر ویروس کرونا کمک شایانی خواهد کرد.

کلیه خیرین و نیک اندیشانی که قصد همراهی در این امر خیر را دارند می توانند کمکهای خود را به شماره حساب

و یا شماره کارت

با شماره شباIR 560180000000005440524704

نزد بانک تجارت شعبه حکیم سبزواری بنام خیرین دانشگاه جهت خرید دستگاه تنفس مصنوعی برای بیمارستان واسعی واریز نمایند.