«کارگاه داستان نویسی با تمرکز بر داستان اسلامی و محور مقاومت لبنان» با حضور ادیب شاعر و اندیشمند لبنانی سرکار خانم دکتر رجاء محمد بیطار برگزار شد.
خانم بیطار رمان نویس و شاعر لبنانی است که تاکنون داستان ها و رمان های متعددی از ایشان با رویکرد آیینی و نیز مقاومت حزب الله لبنان به چاپ رسیده است‌. از آثار او می توان به رمان های سألتك عن الحسين، يوميات طفلة من كربلا و هذ الرجل غيرني اشاره کرد.

ایشان ضمن بیان مقدمه ای درباره رمان و داستان از تجارب خود در زمینه رمان نویسی و خاصه داستان و رمان های دینی صحبت کرد و به سؤالات حاضران در این زمینه پاسخ گفت. ایشان همچنین با ستایش محور مقاومت و مقام شهیدان از کارهای در دست چاپ خود با محوریت رزمندگان جنوب و شهدا صحبت کردند.
این استاد فرهیخته و برجسته لبنانی با حضور در دفتر همکاریهای بین المللی ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه حکیم سبزواری و معارفه با اساتید و دانشجویان؛ همکاری خود را در معرفی ظرفیتهای دانشگاه در کشور لبنان و نیز در بحث جذب دانشجو اعلام کردند.