مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری گفت:  با کسب شش عنوان برتر در دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت،  دانشگاه حکیم سبزواری در بین ۵ دانشگاه برگزیده کشور در حوزه فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی قرار گرفت.

دکتر رسول شادنیا در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، افزود: قرار گرفتن دانشگاه حکیم سبزواری در جمع ۵ دانشگاه برتر کشور و در تراز دانشگاه های بزرگی همچون دانشگاه تهران، علم و صنعت، فردوسی و تربیت مدرس، نشان از  پتانسیل و کیفیت بالای فعالیت های علمی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری دارد.

دکتر شادنیا با اشاره به مقام های کسب شده توسط انجمن های علمی دانشگاه، ادامه داد: در اختتامیه  این جشنواره انجمن علمی زبان و ادبیات فرانسه رتبه دوم فعالیت خلاقانه و انجمن علمی زیست شناسی رتبه سوم کارآفرینی را بدست آوردند.

وی افزود: همچنین  انجمن علمی شیمی در حوزه کارآفرینی، انجمن علمی مهندسی مواد و پلیمر در حوزه مسابقه فنی و مهندسی و انجمن علمی محیط زیست در دو حوزه فعالیت خلاقانه و انجمن برتر شایسته تقدیر شدند.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری در پایان خاطرنشان کرد: بجاست که از تلاش ارزنده تمامی انجمن های دانشگاه و کلیه افرادی که در این مسیر فرخنده یاریگر آنان بودن (از جمله حوزه مدیریت، گروه مستندسازی، مجمع دبیران انجمن ها) تقدیر و تشکر داشته باشم.

گفتنی است؛ دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت ۱۹ تا ۲۱ مرداد به‌صورت مجازی برگزار شد. در اين دوره از جشنواره فعاليت‌ها و دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجويی  ۱۰۰ دانشگاه در سال تحصيلی ۱۳۹۷-۱۳۹۸ مورد رقابت قرار گرفت.