همزمان با دهه آخر ماه صفر نمایشگاه خوشنویسی’کلک سرخ’ حاوی آثار برگزیده گروهی از اساتید انجمن خوشنویسان سبزوار با حضور مهمانان فرانسوی، هنرمندان، مسولین شهری و دنشگاه و جمعی از علاقمندان به هنر خوشنویسی در محل  نگارستان آفرین مرکز آفرینش های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری بر پا شد.
دکتر امید باغانی عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری و استاد خوشنویسی در آیین افتتاحیه این نمایشگاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: در این نمایشگاه ۴۰ تابلو خط از هفت نفر از استادان انجمن خوشنویسان سبزوار در قالب خط شکسته نستعلیق، و ثلث در قلم های جلی، سرفصلی و غبار به نمایش گذاشته شده است.
وی افزود: موضوع آثار، مضامین مذهبی و دینی برگرفته از آیات قرآن، احادیث و روایات اهل بیت (ع) و اشعار بزرگان ادب پارسی ست که به نمایش درآمده است.
گفتنی است نمایشگاه عاشورایی کلک سرخ  به مدت یک هفته در ۲ نوبت صبح و بعد ظهر  در نگارستان آفرین  مرکز آفرینش های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری پذیرایی علاقمندان و هنر دوستان است.
[foogallery id=”2843376″]