برگزاری مراسم روز درخت کاری در دانشگاه همزمان با جشن فارغ التحصیلی دانشجویان

با حضور دکتر حدادنیا و در جمع کثیری از دانشجویان، مسئولان، مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان، مراسم  گرامیداشت روز درخت کاری در دانشگاه برگزار شد.

DSC05190(FILEminimizer)     DSC05213(FILEminimizer)

در این مراسم که به همت شورای صنفی دانشجویان و با همکاری انجمن علمی محیط زیست، کانون هلال احمر، دفتر ریاست و روابط عمومی، اداره خدمات و پیمانکاری فضای سبز دانشگاه برگزار شد، ابتدا حجت الاسلام دکتر خاتمی، مسئول دفتر نهاد، ضمن تقدیر از برگزار کنندگان مراسم با ذکر آیاتی از قرآن مجید، خداوند باریتعالی را مصداق بارز و کامل زیبایی ها معرفی کرد که همچنان که زیبایی را آفریده است، خود نیز دوستدار زیبایی هاست و ابراز امیدواری کرد که تلاش مجموعه نیروهای زحمتکش در قسمت فضای سبز دانشگاه مثمر ثمر واقع شده و محیطی سر سبز و با نشاط را در دانشگاه شاهد باشیم.

DSC05237(FILEminimizer)     DSC05249(FILEminimizer)

آقای دکتر حدادنیا، رئیس دانشگاه نیز در جمع حاضران در مراسم، ضمن تقدیر و تشکر از بانیان برگزاری مراسم خصوصا شورای صنفی دانشجویان و انجمن علمی محیط زیست، دانشجویان را به عنوان صاحبان اصلی دانشگاه معرفی نمود که وظیفه حفظ و نگهداری آن را در کنار تحصیل و آموزش، بر عهده دارند و با  اشاره به اهمیت و جایگاه کاشت درخت و ایجاد فضای سبز در اسلام، افزود:

” چه خوب است که ما انسان ها نیز در آستانه بهار طبیعت، خودمان و محیط مان را دوباره احیا کنیم و دانشجویان عزیز ما به عنوان پرچمدار این حرکت زیبا، در انجام این امر مهم، نقشی اساسی و برجسته بر عهده دارند.”

رئیس داننشگاه همچنین ضمن تقدیر از زحمات پرسنال زحمتکش فضای سبز دانشگاه، در جمع صمیمانه آنان حضور یافته و ضمن گفتگو با ایشان در خصوص مسائل مختلف و مشکلات موجود، از معاونت اداری و مالی دانشگاه خواست که به نحو مقتضی از ایشان تجلیل به عمل آید.

DSC05277(FILEminimizer)     DSC05288(FILEminimizer)

سپس مراسم غرس ۲۰۰ اصل نهال درخت توسط ریاست، مسئولان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

از نکات قابل توجه در این مراسم، می توان به برگزاری جشن فارغ التحصیلی اولین گروه از دانشجویان فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه با کاشتن نهالی درخت به رسم یادبود، اشاره کرد.

اولین دوره دانشجویان پذیرفته شده رشته زبان و ادبیات فرانسه در سال ۱۳۸۸ که اکنون پس از ۴ سال تحصیل و آموختن، از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند، با انجام این امر حسنه، ضمن بنیانگذاری سنتی زیبا و نیکو، جشن پایان دوره تحصیلی خود را با کاشت نهالی درخت، به یادگار گذاشتند.

DSC05269(FILEminimizer)     DSC05272(FILEminimizer)

دکتر حدادنیا، رئیس دانشگاه نیز ضمن تقدیر از این کار پسندیده دانشجویان، ابراز امیدواری کرد که انجام چنین فعالیت های حسنه ای در دانشگاه، نهادینه شده و تمامی دانشجویان دانشگاه در پایان دوران تحصیل خود، با کاشت یک درخت، یادگاری ارزنده ای از خود برای دانشگاه به جا بگذارند.

DSC05386(FILEminimizer)     DSC05340(FILEminimizer)