برگزاري مراسم روز درخت کاري در دانشگاه همزمان با جشن فارغ التحصیلی دانشجویان

با حضور دکتر حدادنیا و در جمع کثيري از دانشجويان، مسئولان، مديران، اعضاي هيأت علمي و کارکنان، مراسم  گراميداشت روز درخت کاري در دانشگاه برگزار شد.

DSC05190(FILEminimizer)     DSC05213(FILEminimizer)

در اين مراسم که به همت شوراي صنفي دانشجويان و با همکاري انجمن علمي محيط زيست، کانون هلال احمر، دفتر رياست و روابط عمومي، اداره خدمات و پیمانکاری فضاي سبز دانشگاه برگزار شد، ابتدا حجت الاسلام دکتر خاتمي، مسئول دفتر نهاد، ضمن تقدير از برگزار کنندگان مراسم با ذکر آياتي از قرآن مجيد، خداوند باریتعالی را مصداق بارز و کامل زيبايي ها معرفي کرد که همچنان که زيبايي را آفريده است، خود نيز دوستدار زيبايي هاست و ابراز اميدواري کرد که تلاش مجموعه نيروهاي زحمتکش در قسمت فضاي سبز دانشگاه مثمر ثمر واقع شده و محيطي سر سبز و با نشاط را در دانشگاه شاهد باشيم.

DSC05237(FILEminimizer)     DSC05249(FILEminimizer)

آقاي دکتر حدادنيا، رئيس دانشگاه نيز در جمع حاضران در مراسم، ضمن تقدير و تشکر از بانيان برگزاري مراسم خصوصا شوراي صنفي دانشجويان و انجمن علمي محيط زيست، دانشجويان را به عنوان صاحبان اصلي دانشگاه معرفي نمود که وظيفه حفظ و نگهداري آن را در کنار تحصيل و آموزش، بر عهده دارند و با  اشاره به اهميت و جايگاه کاشت درخت و ايجاد فضاي سبز در اسلام، افزود:

” چه خوب است که ما انسان ها نيز در آستانه بهار طبيعت، خودمان و محیط مان را دوباره احيا کنيم و دانشجويان عزيز ما به عنوان پرچمدار این حرکت زیبا، در انجام اين امر مهم، نقشي اساسي و برجسته بر عهده دارند.”

رئيس داننشگاه همچنين ضمن تقدير از زحمات پرسنال زحمتکش فضاي سبز دانشگاه، در جمع صميمانه آنان حضور يافته و ضمن گفتگو با ايشان در خصوص مسائل مختلف و مشکلات موجود، از معاونت اداري و مالي دانشگاه خواست که به نحو مقتضي از ايشان تجليل به عمل آيد.

DSC05277(FILEminimizer)     DSC05288(FILEminimizer)

سپس مراسم غرس ۲۰۰ اصل نهال درخت توسط رياست، مسئولان و دانشجويان دانشگاه برگزار شد.

از نکات قابل توجه در این مراسم، می توان به برگزاری جشن فارغ التحصیلی اولین گروه از دانشجویان فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه با کاشتن نهالی درخت به رسم یادبود، اشاره کرد.

اولین دوره دانشجویان پذیرفته شده رشته زبان و ادبیات فرانسه در سال ۱۳۸۸ که اکنون پس از ۴ سال تحصیل و آموختن، از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند، با انجام این امر حسنه، ضمن بنیانگذاری سنتی زیبا و نیکو، جشن پایان دوره تحصیلی خود را با کاشت نهالی درخت، به یادگار گذاشتند.

DSC05269(FILEminimizer)     DSC05272(FILEminimizer)

دکتر حدادنیا، رئیس دانشگاه نیز ضمن تقدیر از این کار پسندیده دانشجویان، ابراز امیدواری کرد که انجام چنین فعالیت های حسنه ای در دانشگاه، نهادینه شده و تمامی دانشجویان دانشگاه در پایان دوران تحصیل خود، با کاشت یک درخت، یادگاری ارزنده ای از خود برای دانشگاه به جا بگذارند.

DSC05386(FILEminimizer)     DSC05340(FILEminimizer)