برگزاری همایش شجره طیبه صالحین و گرامیداشت حماسه ۹ دی

همزمان با ۹ دی ماه؛ روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، به همت پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه، همایش شجره طیبه صالحین با حضور ریاست و جمعی از کارکنان بسیجی در مهدیه دانشگاه برگزار شد.

DSC01620(FILEminimizer)

.

آقای دکتر رضا کشاورز، معاون فرهنگی دانشگاه، ضمن تاکید بر نقش رهبری و مردم در خلق حماسه ۹ دی ۸۸، با اشاره به راه‌های شناخت فتنه، مروری بر وقایع اتفاقی در سال ۸۸ داشت و در ادامه نیز جانشین فرماندهی پایگاه با اشاره به آیات و احادیثی که در خصوص بصیرت آمده، به نقش بصیرت در ارتقای آموزه‌های دینی تاکید نمود و ضمن بیان مختصری از اهداف و طریقه ی اجرای طرح شجره طیبه صالحین به چگونگی سازماندهی اعضای پایگاه در قالب ۱۲ گروه پرداخت.

DSC01623(FILEminimizer)   IMG_3927

در پایان نیز مسابقه‌ای تحت عنوان” مهمترین دستاوردهای حماسه ۹ دی” برگزار و به سه تن از شرکت کنندگانی که پاسخ صحیح داده بودند، به قید قرعه، هدیه ای تقدیم شد.