برگزاري همايش شجره طيبه صالحين و گرامیداشت حماسه ۹ دی

همزمان با ۹ دي ماه؛ روز بصيرت و ميثاق امت با ولايت، به همت پايگاه بسيج كاركنان دانشگاه، همايش شجره طيبه صالحين با حضور ریاست و جمعی از کارکنان بسیجی در مهديه دانشگاه برگزار شد.

DSC01620(FILEminimizer)

.

آقاي دكتر رضا كشاورز، معاون فرهنگي دانشگاه، ضمن تاكيد بر نقش رهبري و مردم در خلق حماسه ۹ دي ۸۸، با اشاره به راه‌های شناخت فتنه، مروری بر وقایع اتفاقی در سال ۸۸ داشت و در ادامه نیز جانشين فرماندهي پايگاه با اشاره به آيات و احاديثي كه در خصوص بصيرت آمده، به نقش بصيرت در ارتقای آموزه‌هاي ديني تاكيد نمود و ضمن بيان مختصري از اهداف و طريقه ي اجراي طرح شجره طيبه صالحين به چگونگي سازماندهي اعضاي پايگاه در قالب ۱۲ گروه پرداخت.

DSC01623(FILEminimizer)   IMG_3927

در پايان نيز مسابقه‌اي تحت عنوان” مهمترين دستاوردهاي حماسه ۹ دي” برگزار و به سه تن از شركت كنندگاني كه پاسخ صحيح داده بودند، به قيد قرعه، هديه اي تقديم شد.