آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری با رقابت بیش از ۳ هزار داوطلب سبزواری در روزهای پنجشنبه ۱۱ و جمعه ۱۲ اسفندماه در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

سید مهدی ضیایی، مدیر آموزشی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: ۲ هزار و ۴۲۲ داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ در ۷۵ کد رشته آزمونی، عصر پنجشنبه ۱۱ اسفندماه و صبح و عصر روز جمعه ۱۲ اسفند ماهدر حوزه امتحانی سبزوار واقع در این دانشگاه، به رقابت پرداختند.

وی افزود: همچنین آزمون دکتری سال ۱۴۰۲، صبح روز پنجشنبه ۱۱ اسفندماه همزمان با سراسر کشور، در سبزوار و حوزه امتحانی دانشگاه حکیم سبزواری، برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه امتحانی سبزوار، ۶۵۶ داوطلب در بیش از ۸۰ کد رشته در آزمون دکتری شرکت داشتند که از این تعداد، ۳۳۷ داوطلب مرد و ۳۱۹ داوطلب زن بودند.