ایده­ ها ارزش دارند گسترش یابند”

دانشگاه حکیم سبزواری برای اولین بار در سطح شهرستان­ های کشور رویداد TEDx برگزار خواهد کرد. این رویداد منحصر به فرد که به همت جمعی از دانشجویان کارشناسی زیست­ شناسی و با هماهنگی دفتر مرکزی TEDامریکا برگزار می­ شود TEDxHSU نامیده شده و آمیزه ­ای از برنامه ­های ویدئویی و سخنرانی­ های زنده از بهترین ایده­ ها و یافته­ های سخنرانان است، ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.

از کلیه علاقه­ مندان به همکارى در برگزاری TEDxHSU و سایر زمینه ­های دربرگیرنده این رویداد علمی و فرهنگی دعوت مى­ شود با مراجعه به آدرس اینستاگرام @tedxhsu، تلگرام @tedxhsu و یا ایمیل tedxhsu@gmail.com خود را معرفی نموده و زمینه فعالیت و همکاری خود را بیان کنند.
شایان ذکر است اولین تدکس ایران در ۲۵ بهمن سال ۱۳۹۲ در تهران با عنوان TEDxTehran برگزار شد علاوه بر این ، مراسم دیگری در دانشگاه‌های صنعتی شریف، علوم‌پزشکی تهران، هنر تهران، دانشگاه  صنعتی امیرکبیر و… برگزار شده است.