برگزاری سخنرانی علمی توسط گروه شیمی دانشگاه

سخنرانی پروفسور ریچارد آلن لارسن (Richard Allen Laursen) استاد گروه شیمی دانشگاه بوستون آمریکا که به دعوت گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری در دانشگاه حضور یافته بود، روز دوشنبه ۷ اردی بهشت ماه تحت عنوان  “آنالیز رنگ های طبیعی در منسوجات باستانی” با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده های علوم پایه، فنی و مهندسی و معماری و شهرسازی برگزار شد.

????????

در این سخنرانی وی ابتدا برخی از ترکیبات شیمیایی طبیعی که منشا رنگدانه ها در گیاهان می باشند را معرفی و در ادامه در خصوص روش های جداسازی و شناسایی این رنگدانه ها مطالبی ارائه نمود.

در پایان نیز وی بخشی از یافته های خود از رنگ های البسه باستانی که از سوی موزه های مختلف دنیا مانند افراد مومیایی شده در چین، ازبکستان، پرو و مردان نمکی ایران در اختیار ایشان قرار گرفته بود و در مجلات معتبر علمی نیز  به چاپ رسیده اند را در اختیار سایرین قرار داد.

پاسخگویی به سئوالات مطرح شده از سوی اعضای هیات علمی و دانشجویان بخش پایانی این برنامه بود.

پس از اتمام سخنرانی نیز، رئیس دانشکده علوم پایه به نمایندگی از طرف رئیس دانشگاه ضمن تشکر از حضور ایشان در دانشگاه حکیم سبزواری، با اهدای هدیه ای به رسم یادبود، تقدیر و نمود.

????????