نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی برگزاری مانور مدیریت بحران و تخلیه اضطراری در یکی از خوابگاه‌های دانشگاه حکیم سبزواری، با حضور دبیر شورای پدافند غیرعامل دانشگاه حکیم سبزواری و مدیران و مسئولان حوزه‌های دانشجویی، آموزشی، عمرانی، حراست، فرهنگی و سایر بخش‌های مرتبط دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، هماهنگی‌های لازم برای اجرای مانور “مدیریت بحران با محوریت فراخوان و فعال‌سازی سامانه فرماندهی در حوادث و بلایا” و تعیین نقش و مسئولیت بخش‌های مختلف دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است این مانور همزمان با هفته نکوداشت پدافند غیرعامل ۱۴۰۵ و با هدف ارتقای آمادگی حوزه های مختلف دانشگاه در مواجهه با شرایط اضطراری، تمرین فرایند تخلیه و افزایش آگاهی دانشجویان درباره نحوه واکنش صحیح و به‌موقع در حوادث احتمالی برگزار خواهد شد.