اطلاعات دوره:

در شرایط بحران کنونی که بی ثباتی قیمتها و نوسان شدید عرضه کالاها به یک رخداد روزانه  بدل شده است و خریداران در شرایط ابهام و عدم اعتماد به آینده ، در تصمیم گیریهای خود مردد هستند، داشتن  کسب و کار مساعد و راه های حفظ و افزایش ارزش سرمایه ، از دغدغه های اصلی فعالین اقتصادی به شمار می رود. لذا  اهمیت بررسی وضعیت شاخص های کسب و کار چه از نگاه خرد و چه کلان و تبیین چالش های موجود و روشهای غلبه بر آن بیش از پیش ضرورت می یابد . در چنین شرایطی، به همت دانشگاه حکیم سبزواری کارگاهی علمی و عملی تشکیل خواهد شد که ضمن مطالعه و توضیح علمی شرایط فعلی اقتصاد، به تبیین راهکارهای عملی برای حفظ سرمایه موجود و سپس ازدیاد آن برای فعالین اقتصادی می­پردازد. این کارگاه برای تمام اقشار جامعه اعم از دانشگاهی، بازاری و یا هر دغدغه مندی که به دنبال پاسخ به پرسش­های شخصی خود درباره اقتصاد ایران است مناسب می­باشد.

سرفصل های دوره:

• شرایط فعلی اقتصاد ایران و ریشه های این عدم تعادلها چیست؟
  • چه کسانی بیشترین ضرر و چه کسانی بیشترین سودآوری را از این بازارها دارند؟
  • بازارهای امن و پرخطر برای ورود و سرمایه گذاری کدامها هستند؟
  • نحوه حفظ سرمایه در شرایط فعلی اقتصاد چه می تواند باشد؟
  • شغل فعلی من چه باشد،‌ آنرا نگه دارم یا عوض کنم…

توانایی های اکتسابی در پایان دوره برای دانش پذیران :

• بالا رفتن اطلاعات عمومی و تخصصی دانش پذیران در خصوص شرایط فعلی اقتصاد و نحوه حرکت و پیش بینی بحران پیش رو
  • کسب و کارهای جدیدی که می توانند در چنین شرایطی ایجاد شوند یا به بقای خود ادامه دهند
  • آشنایی با رویکرد جدید BLS در ایجاد و مدیریت کسب و کار در شرایط بحران
  • آشنایی با راه کارهایی برای جلوگیری از نشت سرمایه و چگونگی ارتقای آن
  • نحوه برخورد با حفظ ارزش سرمایه و راههای افزایش آن در شرایط بحران

مزایای شرکت در دوره:

• کاربردی بودن دوره
  • رایگان بودن دوره
  • دریافت گواهینامه معتبر شرکت در کارگاه با مهر و امضای دانشگاه حکیم سبزواری
  • قابلیت ترجمه گواهینامه جهت استفاده در خارج از کشور

متقاضیان می توانند با مراجعه به تارنمای دانشگاه حکیم سبزواری – بخش مرکز آموزشهای آزاد و یا بصورت مستقیم با ورد به آدرس https://www.hsu.ac.ir/azad دوره ها را مشاهده و ثبت نام نمایند .

راههای ارتباطی با مرکز آموزش آزاد دانشگاه به شرح زیر می باشد:

مسوول مرکز:

آقای هادی کیخسروی – سازمان مرکزی (اتاق شماره ۱۲۴) تلفن تماس ۴۴۰۱۲۸۷۸-۰۵۱

کارشناس مرکز :

آقای رضا زرقانی – سازمان مرکزی (اتاق شماره ۱۲۶) تلفن تماس ۴۴۰۱۲۸۷۹–۰۵۱

ساعات پاسخگویی : تمامی روزها از ساعت ۸ الی ۱۴:۳۰ ، به استثنای روزهای پنج شنبه ، جمعه و تعطیلات رسمی

ایمیل مرکز : azad@hsu.ac.ir