کانون فیلم و عکس دانشگاه حکیم سبزواری با برگزاری دو کارگاه ویژه و تخصصی،اولین فعالیت کاری خود را در نیمسال اول تحصیلی آغازکرد.

به گزارش سایت معاونت فرهنگی ،کارشناس امورکانون های فرهنگی و اجتماعی از برگزاری کارگاه فیلم سازی به روش کارگاهی و کارگاه بازیگری و کارگردانی با حضور استاد حامدی خواه،توسط کانون فیلم و عکس با همکاری اداره فرهنگ  و ارشاد شهرستان سبزوار خبرداد.

سلیمانی،هنر فیلمسازی را یکی از هنرهایی معرفی کرد که بسیاری از افراد به آن علاقمند هستند و این علاقه بیشتر در میان جوانان دیده می شود به همین منظور  معاونت فرهنگی با توجه به علاقه قشر دانشجو به فعالیت های هنری این کارگاه ها را بصورت فشرده برگزار می نماید.

علاقه مندان میتوانند تا۲۶مهرماه روزدوشنبه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

کارگاه بازیگری و کارگردانی ۲۹مهرماه روزپنجشنبه از ساعت۸الی۱۳ وعصرساعت۱۴الی۲۰در مکان:تالاربیهقی(میدان نقابشک)

کارگاه فیلم سازی ۳۰مهرماه روزجمعه برگزار می گردد.l