معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری از انتخاب این دانشگاه به عنوان یکی از ده دانشگاه برگزار کننده رويداد كار، مهارت و نوآوري دانشجویان دختر (طرح كمند ) خبر داد.

دکتر فاطمه صادقی فر در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این طرح با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با محوریت توانمندسازی دختران دانشجو و حمایت از ایده ها و طرح های نوآورانه آنها برای اولین بار در تعدادی از دانشگاه های کشور برگزار می شود.

وی افزود: هدف از برگزاری رويداد كار، مهارت و نوآوري دانشجویان دختر(طرح كمند ) آشنایی دانشجویان با مفاهیم کار، مهارت آموزی و کارآفرینی ایجاد ارتباط بین دانشجویان و شرکت های دانش بنیان و ایجاد فضای بانشاط در بین دانشجویان است.

دکتر صادقی فر افزود: دانشگاه های ایلام، بیرجند، حضرت معصومه، حکیم سبزواری، خوزستان، زنجان، کرمان، شهید مدنی، لرستان و یزد به عنوان دانشگاه های منتخب وزارت برای برگزاری این طرح می باشند.