معاون دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری از بازسازی و بهسازی تریای دانشجویی این دانشگاه در فرصت تعطیلات فصل تابستان خبر داد.

دکتر علیرضا انتظاری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به تابستان پرکار معاونت دانشجویی در حوزه عمرانی گفت: پروژه های عمرانی بسیاری در این معاونت در حال اجراست که از جمله این طرح ها عملیات بازسازی، بهسازی و توسعه  تریای دانشجویی دانشگاه می باشد.
وی با یادآوری اینکه ساختمان تریای دانشجویی بالغ بر ده سال پیش مورد بهره برداری قرار گرفته است، افزود: با توجه به اینکه این مکان در طول سال تحصیلی با ارائه خدمات متنوع روزانه پذیرای تعداد زیادی از دانشجویان است، برای سالیان متمادی تغییری در ساختار فیزیکی و محیطی این مکان صورت نگرفته بود، نیاز به بهسازی و بازسازی آن احساس می شد.

دکتر انتظاری تعمیرات ساختمانی، نقاشی، تزیینات داخلی و بهبود زیرساخت های تاسیساتی را از جمله اعملیات عمرانی در حال انجام در این پروژه نام برد.
معاون دانشجویی دانشگاه حکیم  در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به کمبود فضاهای فیزیکی در ضلع شمالی این ساختمان، ۲  آلاچیق با ساختار فیزیکی زیبا در این مکان در حال ساخت است که با بهره برداری از این سازه ها ، ۱۲۰ مترمربع به مساحت مجموع  این فضا اضافه خواهد شد.

وی بودجه عملیات بازسازی، بهسازی و توسعه تریای دانشگاه را بالغ بر ۳۰ میلیون تومان اعلام کرد.