تجديد بيعت همکاران در سال جديد با شهداي گرانقدر دفاع مقدس

SONY DSC     SONY DSC

همزمان با آغازين روز شروع به کار رسمي مراکز آموزشي و دانشگاه هاي سراسر کشور در روز شنبه ۱۶ فروردين ماه، با حضور رياست محترم، اعضاي هيأت رئيسه و جمع کثيري از اعضاي هيأت علمي و کارکنان دانشگاه در کنار مزار شهداي گمنام دانشگاه، ضمن تجديد بيعت با آرمان هاي آن شهداي گرانقدر، از خداوند متعال آرزوي توفيق و سربلندي در سال جديد نمودند.

SONY DSC

در اين مراسم ابتدا حجت الاسلام دکتر خاتمي، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه، ضمن عرض تبريک سال نو و همچنين گراميداشت ايام فاطميه، با اشاره به نامگذاري سال ۹۳ از طرف مقام معظم رهبري به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي، توجه عموم همکاران را به رعايت کامل بيانات رهبري معطوف داشت و ابراز اميدواري کرد که با تأسي از رفتار و گفتار ائمه معصومين، سال جديد سالي سراسر سربلندي و شکوفائي براي ايران اسلامي باشد.

SONY DSC

دکتر جواد حدادنيا، رئيس دانشگاه حکيم نيز طي سخناني ضمن عرض تبريک سال نو به همکاران و نيز تقدير و تشکر به خاطر رعايت ايام فاطميه، با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري، اتحاد، همبستگي و تلاش مضاعف را در سايه توکل بر خداي متعال در پيشبرد اهداف تعيين شده دانشگاه ها، اصلي ضروري برشمرد و ضمن تأکيد بر جايگاه دانشگاه ها و مراکز آموزشي و پژوهشي در تبيين اصول اقتصاد و فرهنگ، مديريت جهادي و عزم عمومي را براي ارتقاي جايگاه دانشگاه در سال جديد از همکاران، خواستار شد.

SONY DSC

دکتر حدادنيا، دانشگاه ها را مبدأ و اساس اقتصاد و فرهنگ دانست که ساير قسمت هاي جامعه با نگاهي تيزبين و دقيق عملکرد آن را زير نظر دارند و توفيق و اعتلاي آن، توفيق و اعتلاي جامعه خواهد بود.

SONY DSC

اهداي شاخه گل به مزار شهداي گمنام دانشگاه و قرائت فاتحه به روان پاک آن عزيزان نيز حسن ختام مراسم آغازين روز سال نو بود.