تجدید بیعت همکاران در سال جدید با شهدای گرانقدر دفاع مقدس

SONY DSC     SONY DSC

همزمان با آغازین روز شروع به کار رسمی مراکز آموزشی و دانشگاه های سراسر کشور در روز شنبه ۱۶ فروردین ماه، با حضور ریاست محترم، اعضای هیأت رئیسه و جمع کثیری از اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه در کنار مزار شهدای گمنام دانشگاه، ضمن تجدید بیعت با آرمان های آن شهدای گرانقدر، از خداوند متعال آرزوی توفیق و سربلندی در سال جدید نمودند.

SONY DSC

در این مراسم ابتدا حجت الاسلام دکتر خاتمی، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن عرض تبریک سال نو و همچنین گرامیداشت ایام فاطمیه، با اشاره به نامگذاری سال ۹۳ از طرف مقام معظم رهبری به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، توجه عموم همکاران را به رعایت کامل بیانات رهبری معطوف داشت و ابراز امیدواری کرد که با تأسی از رفتار و گفتار ائمه معصومین، سال جدید سالی سراسر سربلندی و شکوفائی برای ایران اسلامی باشد.

SONY DSC

دکتر جواد حدادنیا، رئیس دانشگاه حکیم نیز طی سخنانی ضمن عرض تبریک سال نو به همکاران و نیز تقدیر و تشکر به خاطر رعایت ایام فاطمیه، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، اتحاد، همبستگی و تلاش مضاعف را در سایه توکل بر خدای متعال در پیشبرد اهداف تعیین شده دانشگاه ها، اصلی ضروری برشمرد و ضمن تأکید بر جایگاه دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی در تبیین اصول اقتصاد و فرهنگ، مدیریت جهادی و عزم عمومی را برای ارتقای جایگاه دانشگاه در سال جدید از همکاران، خواستار شد.

SONY DSC

دکتر حدادنیا، دانشگاه ها را مبدأ و اساس اقتصاد و فرهنگ دانست که سایر قسمت های جامعه با نگاهی تیزبین و دقیق عملکرد آن را زیر نظر دارند و توفیق و اعتلای آن، توفیق و اعتلای جامعه خواهد بود.

SONY DSC

اهدای شاخه گل به مزار شهدای گمنام دانشگاه و قرائت فاتحه به روان پاک آن عزیزان نیز حسن ختام مراسم آغازین روز سال نو بود.