با حضور ریاست محترم دانشگاه، مراسم تجلیل از افتخارآفرینان تیم های هندبال پسران و دختران دانشگاه برگزار شد.

دکتر جواد حدادنیا در ابتدا ضمن ابراز خرسندی از کسب افتخارات متعدد ورزشی توسط دانشجویان دانشگاه در آستانه سال نو ابراز داشت:

” درخشش شما عزیزان در طلیعه سال جدید، پاداش و عیدی خوبی برای خانواده بزرگ و همدل دانشگاه حکیم شد و این مهم نائل نمی آمد مگر با غیرتمندی و تعصب یکایک شما که در راه کسب افتخار و عزت و سربلندی دانشگاه و شهر خود، جانانه مبارزه کرده و در حقیقت جنگیدید.”

رئیس دانشگاه با اشاره به روحیه بالا و غیرت جوانان این مرز و بوم در میادین مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی افزود:

” همانگونه که در دوران دفاع مقدس جوانان ما با خون خود از ناموس و مام وطن پاسداری کردند، شما نیز باید در عرصه های مختلف باعث اعتلاء و سرافرازی میهن اسلامی باشید همانطور که تاکنون بوده اید و این میسر نمی شود مگر با اراده قوی، دوری از حاشیه و تمرین و ممارست بسیار.”

دکتر حدادنیا همچنین از زحمات بسیار معاونت دانشجویی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و دانشجویانی که علیرغم کمبودهای بسیار، بهترین دستاوردها را برای دانشگاه به ارمغان آورده اند، تقدیر و تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که در سال پیش رو بتوان با حمایت های بیشتر از ورزشکاران و دانشجویان، در راه اعتلای دانشگاه گام های مؤثرتری برداشت.

دکتر علیرضا انتظاری، معاون دانشجویی، دکتر معین فرد، مدیر تربیت بدنی، دکتر محمد رضا شهابی، به عنوان سرپرست تیم، آقای حسین شهابی مربی تیم پسران، سرکار خانم نظری، مربی تیم دختران و تعدای دیگر از افتخارآفرینان دانشگاه به تناوب در باب مسائل مختلف همچون حمایت های مادی و معنوی از ورزشکاران، تلاش در جهت کسب کرسی های مهم تصمیم گیری در وزارت متبوع و اختصاص امکانات مناسب جهت تمرین و برگزاری مسابقات، بیاناتی ابراز داشتند که ریاست محترم دانشگاه نیز قول مساعد جهت دستور پیگیری حل این مشکلات را دادند.

در پایان مراسم نیز لوح تقدیر و هدایای اهدایی ریاست دانشگاه به کادر فنی و کلیه دانشجویان عزیز اهدا گردید.

شایان ذکر است که در مسابقات هندبال قهرمانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، تیم هندبال پسران مقام قهرمانی و تیم دختران مقام سوم مسابقات را از آن خود کردند.

همچنین خانم ها کلوتی، بهترین بازیکن و ذبیح الهی بهترین دروازه بان این دوره از مسابقات شتاخته شدند که به یکایک این عزیزان نیز تبریک عرض می نماییم.

***

DSC02655(FILEminimizer)