پیرو تداوم برودت هوا و شرایط جاده ای و پیام فرمانداری سبزوار و مصوبه هیات رئیسه دانشگاه به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند فعالیت های آموزشی دانشگاه حکیم سبزواری صرفا در روزهای شنبه و یک شنبه آینده به صورت غیر حضوری ادامه پیدا خواهد کرد.

همچنین امکان لغو رزرو غذای این روزها برای دانشجویان در سامانه فراهم شده است. بدیهیست تمامی کلاس ها از روز دوشنبه بصورت حضوری برگزار خواهد شد و حضور و غیاب دانشجویان بصورت کامل و دقیق انجام می گیرد.

قابل توجه دانشجویان محترم با توجه به اینکه اموزش برای هفته اینده روز شنبه و یکشنبه به صورت مجازی برگزار می شود، دانشجویان محترم ، تا ساعت ۲۱ روز پنجشنبه مورخ ۱۰-۱۲-۱۴۰۲ فرصت دارند نسبت به لغو غذای روز شنبه و یکشنبه مورخ ۱۲-۱۲-۱۴۰۲ و ۱۳-۱۲-۱۴۰۲ از طریق سامانه اتوماسیون تغذیه ، اقدام نمایند. بهروزو سربلند باشید.