در جلسه شورای آموزش و پروش شهرستان، با حضور معاون وزیر از همکاری های دانشگاه حکیم ‌سبزواری با آموزش و پرورش سبزوار در راستای تقویت زیرساخت آموزش های مجازی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در نشست شورای آموزش و پرورش سبزوار که با حضور دکتر حسینی، معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و سایر مسئولان شهرستان برگزار شد، از دکتر مولوی رئیس دانشگاه، دکتر بقایی نژاد مدیر فناوری اطلاعات و مهندس حسن قلعه نویی کارشناس مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه حکیم سبزواری به سبب همکاری و تعامل با آموزش و پرورش شهرستان سبزوار در راستای تقویت زیرساخت های آموزش های مجازی برای دانش آموزان سبزواری در دوران کرونا تقدیر شد.

گفتنی است همزمان با شیوع کرونا و ایجاد محدودیت برای آموزش های حضوری در مدارس، حوزه معاونت فناوری اطلاعات دانشگاه حکیم سبزواری اقدام به راه اندازی مدرسه مجازی حکیم جهت ارائه آموزش های مجازی برای دانش آموزان مقطع متوسطه سبزواری نمود.