دکتر ندا شفیعی، معاون امور روابط عمومی وزارت علوم از رئیس دانشگاه حکیم سبزواری بابت میزبانی شایسته، برنامه ریزی دقیق و مثال زدنی و تلاش های صادقانه و صمیمانه مجموعه دانشگاه و همکاران روابط عمومی در برگزاری موفقیت آمیز نشست مدیران روابط عمومی های دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و فناوری منطقه ۹ کشور تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن لوح تقدیر بشرح ذیل است:

جناب آقای دکتر زنگنه اسدی

رئیس محترم دانشگاه حکیم سبزواری

باسلام و احترام

بی تردید موفقیت آمیز نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و فناوری منطقه ۹ کشور در دانشگاه حکیم سبزواری، حاصل عنایت خاصه حضرت ثامن الحج، علی بن موسی الرضا(ع)، میهمان نوازی سخاوتمندانه، برنامه ریزی دقیق و مثال زدنی و تلاش های صادقاه و صمیمانه مجموعه آن دانشگاه و همکاران جناب عالی در روابط عمومی بود.

از این رو لازم می دانم مراتب سپاس و قدردانی خود را از مساعی و تلاشی جناب عالی و به ویژه جناب آقای دکتر امین کوشکی رئیس محترم حوزه ریاست و روابط عمومی و نیز همکاران محترم آن دانشگاه در برگزاری این نشست اعلام کنم.

توفیق روزافزون، سعادت و سلامت شما و همکاران محترمتان را از درگاه خداوند منان خواهانم.

نداشفیعی

معاون امور روابط عمومی