دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای از آقای یعقوب علی نظری استاندار خراسان رضوی به جهت حمایت‌های بی‌دریغ و توجه خاص در جهت تکمیل و راه‌اندازی پروژه آمفی تئاتر ۱۱۰۰ نفری دانشگاه حکیم سبزواری تقدیر کرد.

در این نامه آمده است:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ عَظِيمٌ

خداوند به كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام داده اند،  وعده داده است كه برای آنها آمرزش و پاداشى بزرگ است. (سوره مائده آیه ۹)

جناب آقای یعقوب علی نظری

استاندار محترم خراسان رضوی

با سلام و احترام، به استحضار می‌رساند دانشگاه چشم بینا و چراغ راهنمای مردم جامعه می‌باشد و مساعدت در اشاعه علم و معرفت بسیار ارزشمند است. بدین وسیله صمیمانه مراتب سپاس و قدردانی اینجانب را به پاس حمایت‌های بی‌دریغ و توجه خاص جناب عالی در جهت تکمیل و راه‌اندازی پروژه آمفی تئاتر ۱۱۰۰ نفری دانشگاه حکیم سبزواری پذیرا باشید. بی شک تکمیل این پروژه که از سال ۱۳۹۶ تاکنون متوقف بوده و با عنایات ویژه ریاست محترم جمهوری در سفر به استان خراسان رضوی مورد توجه قرار گرفته، می‌تواند ظرفیت قابل توجهی در حوزه فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری و دیار سربداران ایجاد نماید.

دوام توفیقات جنابعالی را از درگاه حضرت احدیت خواهانم.

محمدعلی زلفی‌گل

وزیر علوم تحقیقات و فناوری