طی ابلاغی از سوی  دکتر جواد حدادنیا، رئیس محترم دانشگاه، حکم جناب آقای مهندس اباصلت عسکری، عضو محترم هیأت علمی گروه معماری  به عنوان  “مدیریت گروه معماری” به مدت یکسال دیگر تمدید شد.abasalt.askari

متن حکم صادره بدین شرح است:

جناب آقای مهندس اباصلت عسکری
عضو محترم هیأت علمی گروه معماری
با سلام
بازگشت به نامه شماره ۶۲۰۲/د۹۵ رئیس محترم دانشکده معماری و شهرسازی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی، به مدت یک سال “مدیریت گروه معماری” دانشکده مذکور به شما محول می گردد. انتظار می رود با اهتمام و جدیت کافی در راستای برنامه پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری(ارائه شده به مجلس شورای اسلامی) و برنامه راهبردی دانشگاه مصوب ۱۳۹۴ نسبت به برنامه ریزی، توسعه و پیشبرد اهداف گروه، گام های مؤثری بردارید. ضروری است با توجه به نقاط قوت و ضعف گروه به موضوعات زیر توجه ویژه مبذول دارید:
۱- برنامه ریزی برای افزایش تعداد و حجم قراردادهای پژوهشی و مطالعاتی برون دانشگاهی و ترغیب اعضای هیأت علمی به مشارکت فعال در آنها؛
۲- افزایش تولیدات علمی گروه با تکیه بر توان اعضای هیأت علمی و دانشجویان؛
۳- ایجاد رشته های نوین نیاز محور در مقاطع تحصیلات تکمیلی با همکاری سایر گروه ها در دانشگاه؛
۴- توجه ویژه به رفتار و اخلاق حرفه ای و فردی در دانشجویان با تأکید بر نظم، انتقادپذیری، پرسشگری و ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس در دانشجویان؛
۵- ترغیب اعضای هیأت علمی به نظارت بر سنوات تحصیلی دانشجویان، به منظور منطقی نمودن سنوات مقاطع مختلف؛
۶- برنامه ریزی در جهت تکمیل ساعات موظف کلیه اعضای هیأت علمی و توزیع ساعات تدریس در تمام طول هفته.
توفیقات روزافزون جناب عالی در پیشبرد هرچه بهتر امور گروه و ایفای نقش در ارتقای سطح علمی دانشگاه را از درگاه احدیت خواهانم.

دکتر جواد حدادنیا