دبیر قرارگاه انتخابات دانشگاه حکیم سبزواری گفت: با پایان مهلت دریافت پاسخ‌های مکتوب کاندیداهای انتخابات مجلس، فرایند دعوت از این کاندیدا جهت حضور و ارائه برنامه ها در دانشگاه به زودی اعلام می شود.

دکتر امین کوشکی اظهار داشت: تا پایان وقت اداری امروز.۱۰ داوطلب پاسخ های خود به سوالات مطرح شده توسط تشکل های دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری را به دانشگاه ارسال کرده اند .

دبیر قرارگاه انتخابات دانشگاه حکیم سبزواری افزود: قرار است در نشستی با حضور نمایندگان این کاندیداها، قرعه کشی جهت مشخص شدن زمان حضور و ارائه برنامه توسط داوطلبان مشخص شود.

وی گفت: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ایجاد شور و نشاط انتخاباتی و امیدآفرینی در جامعه و ضرورت افزایش میزان مشارکت مردم، دانشگاه حکیم سبزواری زمینه حضور داوطلبان انتخابات در مجلس شورای اسلامی را در فضایی صریح، علمی و دانشگاهی فراهم کرده است تا با ارائه برنامه‌های خود پاسخگوی مطالبه‌های دانشجویی نیز باشند.