توفیق دانشجویان در آزمون کارشناسی ارشد و المپیاد دانشجویی

تعدادی از دانشجویان فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فرانسه که اولین دوره فارغ التحصیلان این رشته نیز محسوب می گردند، در آزمون کارشناسی ارشد سال جاری موفق به کسب رتبه های دو رقمی و افتخارآفرینی برای خود و دانشگاه شده اند.
مطابق اعلام دانشکده ادبیات و علوم انسانی آقایان و خانم ها؛
۱- مائده هروی: رتبه ۱۲    ۲- نوید طالبی: رتبه ۲۴       ۳- زینب دلام: رتبه ۳۵          ۴- الهه حسن زاده: رتبه ۵۱        ۵- زهرا نوده: رتبه ۶۱  و  ۶- زهرا پرویسی: رتبه۹۶  را کسب نموده اند.
کسب این موفقیت را به این عزیزان و اساتید ساعی گروه زبان و ادبیات فرانسه تبریک عرض می نماییم.

———————————————————————————–

همچنین با اعلام دانشکده مهندسی نفت و پتروشیمی، سرکار خانم فاطمه خلفانی دانشجوی رشته مهندسی شیمی این دانشکده در مرحله اول نوزدهمین المپیاد دانشجویی مهندسی شیمی موفق به کسب رتبه ۲ و راهیابی به مرحله نهایی المپیاد گردیده است، که توفیق ایشان را نیز در سایر مراحل زندگی از خداوند متعال خواهانیم.

روابط عمومی دانشگاه