تیم ورزشی کارکنان دانشگاه حکیم سبزواری در این دوره از مسابقات ورزشی  که در رشته های تنیس روی میز و دارت در  سطح  ادارات شهرستان سبزوار  و به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار گردید موفق  به کسب مقام اول شد.
محمدرضا اردیبهشتی نماینده ی ورزش آقایان در کمیته ورزشی کارکنان  دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات با شرکت ۳۰ ورزشکار از ادارات و دانشگاه های سطح شهرستان برگزار گردید، گفت:  این مسابقات به میزبانی دانشگاه پیام نور سبزوار و با همکاری دانشگاه حکیم سبزورای برگزار شد.photo_2016-09-27_13-20-51
وی افزود: در پایان این رقابت ها تیم ورزشی کارکنان دانشگاه حکیم سبزواری توانست در هر دو رشته  به مقام نخست این رقابت ها دست یابد و تیم های اداره آب و فاضلاب سبزوار و دانشگاه پیام نور سبزوار به ترتیب مقام دوم و سوم رقابت ها را کسب کردند.
اردیبهشتی یادآور شد: آقایان رضا صالحی نیا، سبحان پراک، محمد رضا اردیبهشتی و وحید میرزایی اعضای تیم ورزشی کارکنان دانشگاه در این رقابت ها را تشکیل داده بودند.