مسئول اجرایی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری ار برگزاری جشن بزرگ میلاد به مناسبت نیمه شعبان در این دانشگاه خبر داد.

سبحان پراک در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت:ویژه برنامه جشن بزرگ میلاد صاحب الزمان، امام مهدی  (عج) شنبه اول خردادماه ۹۵ از ساعت ۱۸ الی ۲۳ در محل مهدیه دانشگاه حکیم برگزار می شود.
وی افزود: در این مراسم حجت الاسلام حسینی استاد حوزه و مبلغ اعزامی از مرکز آموزش و تبلیغ نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها سخنرانی خواهد کرد.
پراک دیگر برنامه های این جشن را مولودی خوانی، مداحی اهل بیت، نورافشانی و مسابقات شاد و مفرح عنوان کرد.
مسئول اجرایی نهاد رهبری در دانشگاه حکیم در ادامه یادآور شد: پس از این ویژه برنامه، مراسم احیای نیمه شعبان با سخنرانی استاد گروسی  در زمینه مهدویت و خواندن دعا و مناجات برگزار خواهد شد و این برنامه تا هنگام سحر و پذیرایی از شرکت کنندگان با سحری از سفره کریمانه اهل بیت ادامه خواهد یافت.IMG_20160521_164737